Zájazdy a vstupenky na Como 1907

Zájazdy a vstupenky na taliansku Seriu A na zápasy Como 1907.

Como 1907 je taliansky futbalový klub so sídlom v meste Como, ktoré sa nachádza v regióne Lombardia. Klub bol založený v roku 1907, čo sa odráža aj v jeho názve. V priebehu svojej histórie prešiel klub viacerými vzostupmi a pádmi, pričom jeho najväčšie úspechy prišli v 80. rokoch 20. storočia, keď sa prebojoval do Serie A, najvyššej talianskej futbalovej ligy. Aj keď Como nikdy nepatrilo medzi najväčšie kluby v krajine, dokázalo sa presadiť a získať si svoje miesto v histórii talianskeho futbalu.

Po rokoch striedania medzi rôznymi ligami sa Como 1907 ocitlo aj v nižších súťažiach, vrátane Serie C. Klub však v posledných rokoch prešiel obnovou a stabilizáciou, čo mu umožnilo opäť sa presadiť v profesionálnom futbale. V roku 2024 klub postúpil do Serie A, čo je najvyššia talianska liga. Como je známe svojou oddanou fanúšikovskou základňou a krásnym štadiónom Stadio Giuseppe Sinigaglia, ktorý sa nachádza na brehu jazera Como, a ponúka jedinečný výhľad, ktorý je medzi futbalovými štadiónmi zriedkavý.

Klub tiež prešiel zmenami v majetkovej štruktúre, keď ho v roku 2019 kúpila spoločnosť kontrolovaná thajským podnikateľom, čo prinieslo nové investície a ambície. Dnes je Como 1907 klubom s cieľom zostať sa v Serie A.

VstupenkyVstupenky